Avatarurile viitorului…

Comunicare de nouă generație între AFACERI și CLIENȚI. Obțineți avatarul dvs. prefabricat GRATUIT în trei pași simpli!

Изпрати ни имейл

AI

Avatare cu integrări

N

Avatare dinamice

N

Avatare statice

La fel de usor ca sa numeri…

1, 2, 3…

1. ALEGE UN AVATAR DIN CATALOG

2. ALEGEȚI INTEGRAREA

3 . ACȚIUNE

Call us
Изпрати ни имейл

Întrebări frecvente.

Aici puteți găsi întrebări frecvente la care am răspuns cât mai clar și cuprinzător posibil. Dacă aveți alte întrebări, ne puteți contacta la e-mailul de mai jos.

Cât a costat avatarul?

Oferim un pachet de 5 avatare la un preț de 25 € pe lună. Există două tipuri de avatare la acest preț.

Personalizat: plătit

Pretul se calculeaza in functie de comanda. Alege un avatar de peste 80 de persoane. Tu alegi ce să spui. Schimbarea limbii Capacitatea de a împușca un actor și de a face din el un avatar. Avatar cu un chatbot.

Prefabricated: gratuit

Primești 5 avatare gratuite. Puteți alege dintre peste 20 de avatare prefabricate în bulgară și peste 30 de avatare în engleză. Acestea sunt avatare prefabricate în funcție de o nișă sau de afaceri. Ai acces la peste 130 de avatare. Tablou de bord la îndemână pentru lucru și alegerea integrării în funcție de nevoile dvs.

Pot avea la același preț lunar de 25 EUR un avatar personalizat și prefabricat?

Da, puteți avea ambele tipuri de avatare. Diferența este în prețul avatarurilor în sine.

Dacă alegeți să aveți avatare personalizate, va trebui să plătiți pentru crearea unor astfel de avatare plus o taxă lunară de 25 EUR.

Dacă folosești avatare prefabricate, este gratuit. Doar GRATUIT lunar de 25 EUR se plătește.

Pot folosi cele 5 avatare gratuite pe site-uri diferite?

Da, desigur. În afară de site-uri diferite, acestea pot fi și pe pagini diferite. De exemplu, un avatar de bun venit pe pagina de pornire.
Un alt avatar pentru a colecta o listă de e-mail, o terță parte trimite la contacte etc.
Toate avatarele au două funcții.
Static si dinamic.
Avatarele statice stau pe site pe diferite pagini și joacă un rol.
Avatarele dinamice pot fi distribuite pe social media și offline, precum cărți de vizită, fluturași, materiale promoționale și multe altele cu ajutorul unui cod QR pe care îl veți găsi în câmpul de partajare a avatarului.

Pot avea mai mult de 5 avatare?

Da, poți avea mai mult de 5 avatare. Oferim un număr nelimitat de avatare dezvoltatorilor sau agențiilor care doresc să revinde avatarele noastre. Taxa lunară pentru un număr nelimitat de avatare este de 100 EUR.
Avatarurile personalizate sunt plătite în funcție de cerințele clienților.
Avatarele prefabricate sunt gratuite.
În fiecare lună vom adăuga în catalog un avatar cu un nou rol.

Care sunt beneficiile unui avatar?

Avatarurile reprezintă o nouă generație de interacțiuni între comercianți și clienți. Beneficiile de a avea un avatar pe site sunt multe. Atragerea atenției, transmiterea mesajului corect și încurajarea acțiunii este cel mai important element al procesului când avatarul este activ.
Puteți direcționa utilizatorii către un voucher gratuit, o pagină de vânzări, contacte și multe altele. După cum știți, marketingul prin e-mail este obligatoriu în spațiul online. De asemenea, avatarurile îndeplinesc impecabil această funcție, putând să colecteze o listă de e-mail, să-ți trimită un e-mail de fiecare dată când ai un nou abonat și, în același timp, să trimită un cadou pe email-ul abonatului. Nu este incitant? Ele pot fi, de asemenea, integrate cu un chatbot pentru a primi sau a oferi informații clienților tăi. Posibilitățile și beneficiile sunt multe.

Ce funcții îndeplinește avatarul?

Avatarurile reprezintă o nouă generație de comunicare între comercianți și clienți. Cu prezentarea elegantă a unei afaceri sau de nișă. Mesajul atractiv pentru client cu ajutorul integrărilor pe care le-am realizat îl deosebește prin funcționalitate unică de orice altă aplicație. Avatarurile pot fi integrate
Telegramă
WhatsApp
Viber
Mesager
Telefon
Chatbot
Lista de email
Pagini de vânzări
Se pot referi la rezervări, seminarii, plăți și multe alte opțiuni.

Cum funcționează avatarul?

Ușor 🙂 Odată ce ți-ai creat avatarul cu integrarea de care ai nevoie, vei fi redirecționat către o pagină cu tipurile de partajări ale avatarului în sine. Tipuri de partajare:

Cod scurt:
(static) Cu acest cod, puteți instala (încorpora) avatarul pe site-ul dvs. web. Îl poți instala central în antet și îl poți afișa pe toate paginile de pe site sau individual pe o anumită pagină. Depinde de preferințele tale și de funcția pe care o îndeplinește avatarul.

Link de partajare:
(dinamic) Link-ul/linkul de partajare oferă avatarului multă putere. Chiar dacă nu ai un site web, îți poți partaja avatarul oriunde în spațiul social. Un avatar cu o misiune în două sau trei locuri deodată.

cod QR:
Datorită codului QR, avatarul poate fi offline. Nu ar trebui să subestimăm marketingul offline. Acest lucru vă permite să imprimați codul pe hârtie, cum ar fi cărți de vizită, bannere, fluturași, postere, cărți și multe altele. Imaginează-ți că ai o carte de vizită cu un cod QR al unui avatar care reprezintă afacerea ta și o legătură directă cu tine. După ce clientul scanează codul, va apărea avatarul și va transmite exact mesajul care i-a fost dat cu capacitatea de a acționa. Chiar dacă nu ai timp să-ți explici afacerea, serviciile sau produsele. Clientul poate scana oricând și obține informații detaliate și interacțiune cu avatarul. Acest lucru le oferă oamenilor un sentiment de securitate că utilizați cele mai recente tehnologii de interoperabilitate și că investiți în afacerea dvs.

CONTACTE

Yavor Gerdzhikov
adavatars@avatarcraftingcenter.com
+353(086) 230 – 2697
Terenure Rd, Noth
Dublin 6W