BG>EN>RO>RU

Ново Поколение Маркетинг..

Комуникация от ново поколение между БИЗНЕС и КЛИЕНТИ. Вземете своя  БЕЗПЛАТЕН  предварително изработен аватар в три лесни стъпки!

най-новия продукт, който добавихме 

” АЗ ПРОДАВАЧЪТ ™ “

"

” АЗ ПРОДАВАЧЪТ ™”  е най-новия продукт, който добавихме към нашия софтуер. Благодарение на това подобрение, което направихме, сега можете да продавате вашите продукти или услуги с лекота. Това става супер лесно само в няколко стъпки.

* Създайте акаунт в Avatar Crafting Center.
* Създайте видео до 2 минути за предлаганите от вас продукти или услуги.
* Изберете една от 8-те интеграции, които предлагаме. (Предлагаме и опция за мулти-интеграция)
* Споделете вашето продажбено видео по три различни начина.
Статично, динамично и офлайн.
За повече информация вижте видеото.

Обади се сега

AI

Аватари с интеграции

N

Динамични Аватари

N

Статични Аватари

толкова лесно, като да преброиш…

1, 2, 3…

1 . ИЗБЕРИ АВАТАР ОТ КАТАЛОГА

2 . ИЗБЕРИ ИНТЕГРАЦИЯ

3 .СПОДЕЛИ

Обади се сега
Изпрати ни имейл

Често задавани въпроси.

Тук може да откриете често задаваните въпроси на които сме отговорили максимално ясно и изчерпателно. Ако имате други въпроси, може да се свържете с нас на посоченият имейл.

Каква е цената на аватара ?

Предлагаме пакет от 5 аватара на цена €25 на месец. Като в тази цена има два типа аватари.

Персонализирани: Платени

Цената се изчислява според поръчката. Избирате си аватар от над 80 човека. Избирате какво да говори. Смяна на езика Възможност да се заснеме актьор и да го направим аватар. Аватар с чатбот.

Предварително направени: Безплатни

Получавате 5 безплатни аватара. Може да избирате от над 20 предварително направени аватара на български език, и над 30 аватара на английски език. Всеки месец ще добавяме нови роли на български език.. Това са предварително направени аватари според дадена ниша или бизнес. Получавате достъп до над 130 аватара. Лесен работен плот за работа и избор на интеграция, според вашите нужди.

Мога ли с една месечна такса да имам персонализиран и предварително направен аватар?

Да, може да имате и от двата типа аватари. Разликата е в цената на самите аватари.

Ако изберете да имате персонализирани аватари ще трябва да заплатите изработката на такива аватари плюс месечна такса €25 .

Ако използвате предварително направени аватари е безплатно. Заплаща се само месечната такса  €25

Безплатните 5 аватара могат ли да бъдат на различни сайтове ?

Да разбира се. Освен на различни сайтове, могат да бъдат и на различни страници. Примерно един аватар за добре дошъл на началната страница.
Друг аватар да събира имейл лист на вашите клиенти трети за контакти и.т.н.
Всички аватари имат две функции.
Статична и динамична.
Статичните аватари стоят в сайта на различни страници и изпълняват дадена роля.
Динамичните аватари могат да се споделят в социалните мрежи и на хартиен носител, като визитки, флаери, рекламни материали и много други с помощта на QR код , който ще намерите в полето за споделяне на аватара.

Мога ли да имам повече от 5 аватара ?

Да, може да имате повече от 5 аватара. Предлагаме неограничен брой аватари на разработчици или агенции, които искат да препродават нашите аватари. Месечната такса на неограничен брой аватари е €100.
Персонализираните аватари се заплащат според изискванията на клиента.
Предварително направените аватари са безплатни.
Всеки месец ще добавяме  аватар с нова роля към българския каталог.

Какви са ползите от аватара?

Аватарите са ново поколение взаимодействие между търговци и клиенти. Ползите да имате аватар на сайта са много.  Грабването на вниманието, предаването на точното послание и подтикването към действие е най важния елемент в процеса когато аватарът е активен.
Може да насочите потребителите към безплатен ваучер, продажбена страница, към контакти и много други.  Както знаете имейл маркетинга е задължителен в онлайн пространството.  Аватарите изпълняват и тази функция безпогрешно, като могат да събират имейл лист, да ви изпращат имейл всеки път когато имате нов абонат и в същото време да изпратят подарък на имейла на абоната. Не е ли вълнуващо? Също така могат да бъдат интегрирани с чатбот, който да взима или да дава информация на вашите клиенти. Възможностите и ползите са много.

Какви функции изпълнява аватара?

Аватарите са ново поколение комуникация между търговци и клиенти. С елегантното представяне на даден бизнес или ниша. Атрактивното послание към клиента с помощта на интеграциите, които сме направили ги отличава с уникална функционалност от всяко друго приложение. Аватарите могат да бъдат интегрирани с
Telegram
WhatsApp
Viber
Messenger
Phone
Chatbot
Email list
Sales pages (продажбени страници)
Могат да препращат към букинг , семинари, плащания и много други възможности.

Как работи аватарa?

Лесно:) След като сте създали вашия аватар с интеграцията, която ви е нужна ще бъдете  препратени на страница с видове споделяния на самият аватар. Видове споделяния:
Кратък код: (статичен) С помощта на този код, може да инсталирате (ембеднете)  аватара на вашия уебсайт. Може да го инсталирате централно в хедъра и да се показва на всички страници в сайта или индивидуално на определена страница. Това зависи от вашите предпочитания и функцията, която изпълнява аватара.
Линк за споделяне:(динамичен) Линка/връзката за споделяне дава на аватара огромна сила. Дори да нямате уебсайт, може да споделяте аватара навсякъде в социалното пространство. Един аватар с една мисия на две или три места едновременно. 
QR – код: Благодарение на QR – кода аватара може да бъде офлайн. Не трябва да подценяваме офлайн маркетинга. Това ви дава възможност да принтирате кода на хартиен носител, като визитки, банери, флаери, плакати, картички и много други. Представете си, че имате визитки с QR- код на аватар, който представя вашият бизнес и директна връзка с вас. След като клиента сканира кода ще се появи аватара и ще предаде точното послание което му е зададено с възможност към действие. Дори да нямате време  да обясните вашия бизнес, услуги или продукти. Клиента винаги може да сканира и да получи подробна информация и ангажираност с аватара. Това дава чувство на сигурност в хората, че използвате последни технологии на взаимодействие и инвестирате във вашия бизнес.

Изискват ли се технически умения за да работиш със софтуера?

Не, не се изискват технически умения. Софтуерът е като детска игра. Лесен за навигация и постигане на оптимални резултати.  Видео обясненията, които сме сложили могат да ви бъдат полезни ако случайно имате затруднения.

Тежи ли аватара на уебсайта?

Това са митове и легенди ако някой ви каже ,че аватарът тежи или бави  уебсайта. Ако го сравниме с рекламите по сайтовете, можем да кажем, че толкова тежи.